×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 17. marts 2020, Kl. 19:30 til kl. 22:00

"Oceaner af Håb."

Gennem sit arbejde som læge på Rigshospitalets Skleroseklinik fik Mikkel Anthonisen idéen til at sejle jorden rundt med mennesker ramt af sklerose. Han stiftede organisationen Oceans of Hope, fik indsamlet de nødvendige midler og fra juni 2014 til november 2015 gennemførte han jordomsejlingen med en aktiv besætning af skleroseramte.  

Siden har han taget mange hundrede mennesker, der på forskellige måder er blevet ramt af livet, med ud at sejle i både ind- og udland. Den næste store tur går til Arktis! Hans mål er at ændre opfattelsen af, hvad det vil sige at leve med en kronisk og invaliderende sygdom. Når vi møder fortvivlelsen, skal vi skabe muligheder fremfor at pakke os sammen, siger han, og Oceans of Hope illustrerer netop vigtigheden af selv at tage ejerskab over fortællingen om, hvem vi er, hvad vi kan, og hvad vi er værd.   

"At sejle bringer mennesker i kontakt med sig selv, andre mennesker og naturen. Det skaber rammen for menneskelig udfoldelse, hvor den enkeltes potentiale og ressourcer udnyttes til gavn for fællesskabet. At være del af et så stærkt fællesskab opleves meget meningsfuldt her og nu og skaber både håb for fremtiden og retning for vores handlekraft,” siger Mikkel Anthonisen.

Hør hans inspirerende og gribende foredrag om at gribe livet og holde fast, selv når det gør mest ondt.

Sted
Kirkeladen
Pris
50